Произоди

Алуминиумски ролетни

За заштита од временски услови и за безбедност со издржлива завршница од алуминиум. Кога заштитата од сонцето доаѓа како последна мисла, ролетните за алуминиум се идеален додаток. На овој начин, вие не само што постигнувате заштита од сонцето, туку имате и поголема безбедност и изолација од екстремни температури и бучава. Откако ќе се инсталираат, тие зафаќаат само мал дел од површината на прозорецот. Инсталирањето може да се изврши на секаков вид фасада. Овој производ може да се контролира преку електричен мотор или рачно со „телескоп“.