Кариери во Фелдман

достапни позиции

Менаџер за Работа

Во моментов бараме талентиран менаџер за работа во нашата компанија. Доколку сте заинтересирани за оваа позиција, контактирајте не преку нашата е-пошта: [email protected]. Ние ќе ви одговориме што е можно побрзо на вашата апликација.