Производи

ЗЕБРА ЗАВЕСИ

Модерни Зебра завеси за ултра модерни домови ( дневни/ноќни завеси)

Платното што се користи за креирање на овој тип на завеси се состои од два дела: проѕирен дел – мрежа и непроѕирен дел – полиестер. Ова платно е изработено со напредна технологија на ткаење и е со висок квалитет.

Зебра завесите имаат двојна функција, првата е да пушта светлина, а другата функција на оваа завеса е да затемнува. Секако, нејзината декоративна улога е единствена и незаменлива.

Оваа завеса работи така што се врти во правец нагоре-надолу, па се отвора или затвора, т.е. станува транспарентен или нетранспарентен.