Wide range of products

You choose your model, and we will take care of the rest!

touched_by_design_premier_walnut

Дрвени Венецијанки

дрвени ламели кои ротираат во различни степени и ја регулираат светлината.

Lamellenstoren_Lamissol_2-1-1-removebg-preview

Соломатик

Овие ролетни нудат заштита од сонце, бучава, го подобруваат надворешниот изглед, и ја зголемуваат вкупната вредност на изолацијата на зградата.

Внатрешни Венецијанки

внатрешни и надворешни ролетни и завеси со модерен и практичен изглед наменети за вашиот дом и деловен простор.

роло - завеси

Роло завесите сe модерни, едноставни и лесно се вклопуваат во ентериерот. Имаа двојна функција и тоа: – заштита од сонце – декоративна завеса

Само најдобро за нашите клиенти

Ние нудиме: Надворешни алуминиумски венецијански ролетни, алуминиумски ролетни, Настрешници што можат да се повлечат, вертикални тенди, надворешни ролетни, настрешници на покриви што може да се повлечат, паравани за инсекти / комарци и разни системи за автоматска заштита. Нашата цел е да им служиме на клиентите во Македонија, Албанија и Косово. Отсега натаму, овие материјали и системи од швајцарско производство, со висок квалитет се на ваш дофат.

Добредојдовте кај нас

Фелдман ги остварува вашите визии

Главната цел на нашата компанија е да обезбеди сигурност и безбедност во вашиот дом и одлична звучна и топлинска изолација. Со тоа ќе ви овозможиме подобар визуелен изглед по ваше барање и со тоа да го зголемиме вашето задоволството од нас.

075 243 143

Фелдманн Струга

Закажете ја вашата репаратура навремено

075 243 143

 

Нашата специјализација

Ако сте во фаза на градење или уредување на некој од вашите објекти ,тогаш вие сте на вистинско место!

Визија

Главната цел на нашата компанија е да обезбеди сигурност и безбедност во вашиот дом и одлична звучна и топлинска изолација. Со тоа ќе ви овозможиме подобар визуелен изглед по ваше барање и со тоа да го зголемиме вашето задоволството од нас.

Швајцарски квалитет

Иновативни и висококвалитетни швајцарски материјали од областа на системите за заштита од секакви временски влијанија.

Потрошувачи

Обезбедување највисоко задоволство на потрошувачите, бидејќи вашето задоволство е и наше задоволство!

Успешно завршени проекти

Совршени за секаков тип на простории

„Специјалисти со иновативни висококвалитетни швајцарски производи од областа на системите за заштита од сонце и временски услови“.

Најпродавани продукти

Венецијански ролетни

Еден од најраспространетите видови на ролетни во светот, со голем број бои и дизајни за вашиот вкус. Обезбедете заштита од сончева светлина во текот на летото и прилагодување на природната светлина според вашите желби.

Алуминиумски Венецијанки

Зебра Завеси

Дрвени Венецијанки