Z-90 Соломатик надворешни венецијанки

Најпосакуваниот и најдобар модел на надворешни ролетни!

заштита и квалитет

Загарантиран швајцарски квалитет, штити од сонце, ветер, дожд, снег и сите други природни влијанија.

Софистициран изглед

Овој тип на ролетни се вклопува во секој архитектонски стил, совршено го надополнува изгледот на различни објекти.

Приоритет

Задоволството на клиентите е секогаш на прво место бидејќи вашето задоволство е наше задоволство!

Цена

Цената на овој вид ролетни се утврдува согласно конкретни димензии земени од наш монтер или согласно ваши димензии

Каде што има светлина, може да има и сенка

Целосно се концентрираме на производство на ролетни и продажба на додатоци за специјализирани трговци на мало во Македонија, но и пошироко низ Европа!

Што можеме да ви понудиме:
Експерти за заштита од сонце и временски појави

Главната цел на нашата компанија е да обезбеди сигурност и безбедност во вашиот дом и одлична звучна и топлинска изолација. Со тоа ќе ви овозможиме подобар визуелен изглед по ваше барање но и ќе го зголемиме вашето задоволството.

320335470_848931933028402_6714136256610442136_n

Врвната технологија секогаш носи врвни резултати!

z-90 Соломатик ролетни

Најбараните ролетни на светско ниво,и вашето најефикасно решение за заштита на вашите прозорци и објекти!

ПРЕД И ПОТОА

311734760_181574817735937_977676259309133789_n

Што можеме да ви понудиме Плус:

Софистициран изглед

Загарантирана убавина и практичност

Топ Квалитет

Производи со висок и проверен швајцаркси квалитет

Загарантирана заштита

Заштита од сите временски појави

Машина со високи перформанси за премиум производство на надворешни ролетни!