СОЛОМАТИК Z90

Фелдманн Струга располага со мотори за надворешни врати.
– Далечински управувач за ролетни
– Мотори за надворешни врати
– Мотор Geigrer ( располагаме со сите големини )
– Далинска ( 1 канал / 5 канали / 15 канали – изборот е ваш )
– Ресивери/Централа

голем избор на бои!

Solomatic 

Најпродаваниот модел во светот

Соломатските ролетни се модерна форма на заштита од сонце. Тие се поставени на надворешната страна на прозорецот. Тие се лесни за употреба и многу елегантни. Тие му даваат дополнителна доза на естетика на вашата зграда и ја прават модерна, а во исто време заштитена од надворешни влијанија.