Производи

Настрешници со можност за повлекување

Кому не му е потребна сенка кога има врелo сонце? Имаме многу варијанти на тенди. Најголемиот дел од тенди се во позиција во затворена кутија – заштитени од ветровите и прашината. Поради ова, дури и по долгогодишна употреба, тие изгледаат како сосема нови. Овој производ нуди заштита од сонце и временски услови во секоја замислена ситуација. Тие можат да бидат во форма на тенди што можат да се соберат на преклопување на рацете, на рака на телескоп, настрешници на касети или настрешни тенди.

Вие, клиентот, можете да изберете изглед, боја, големина, механика, итн. Без разлика дали ви треба еден за вашиот балкон, влезот или над прозорците на продавницата со нацртано име на компанијата или лого, можеме да го завршиме тоа. Изберете една од различните наши модели и контактирајте не. Исто така, произведуваме и намени по нарачка. Настрешниците на рацете што можат да се повлечат може да се контролираат автоматски со електричен мотор или рачно со вртење на рацете.