Производи

Настрешници на покрив со можност за повлекување / пергола

Настрешници на покрив со можност за повлекување / пергола

Денес е модерно да ги прошируваме нашите простори за живеење. За ресторани, тераси и надворешни простории, ние нудиме завршена заштита од текстил, поддржана од алуминиумски рамки. Овие тенди овозможуваат заштита од временски услови во области со електрични жици, ресторани и може да се прилагодат според вашите потреби. Тие нудат заштита од сонце без да го попречуваат внатрешното осветлување, овозможувајќи создавање на пријатна атмосфера за вас и вашите клиенти.