Системи за Заштита од Сонце

Feldmann

Швајцарски Квалитет

„Специјалисти со иновативни висококвалитетни швајцарски производи од областа на системите за заштита од сонце и временски услови“.

– Питер, Менаџер за поддршка

Вработуваме Менаџер за работа

Неодамна завршени проекти

Само најдобро за нашите клиенти

Ние нудиме: Надворешни алуминиумски венецијански ролетни, алуминиумски ролетни, Настрешници што можат да се повлечат, вертикални тенди, надворешни ролетни, настрешници на покриви што може да се повлечат, паравани за инсекти / комарци и разни системи за автоматска заштита. Нашата цел е да им служиме на клиентите во Македонија, Албанија и Косово. Отсега натаму, овие материјали и системи од швајцарско производство, со висок квалитет се на ваш дофат.

Фирми Партнери

Експерти во нашата област

Ние сме ваши специјалисти со иновативни висококвалитетни швајцарски производи од областа на системите за заштита од сонце и временски услови во Македонија, Албанија и Косово. Ако сте во фаза на градење или реновирање на еден од вашите објекти и барате компанија што ќе се грижи за заштитата од сонце и временски услови, дојдовте на вистинското место. Слободно контактирајте не преку нашата страница на Фејсбук, е-пошта или телефон.