Производи

Нашите производи

Надолу можете да ги најдете нашите производи со најголем квалитет што им ги нудиме на нашите клиенти.
Надворешни ролетни

Ова е наједноставната и најстабилната заштита целосно изградена од алуминиум. Овие ролетни нудат заштита од сонце, бучава, го подобруваат надворешниот изглед, и ја зголемуваат вкупната вредност на изолацијата на зградата. Надворешните ролетни имаат голема издржливост и не бараат одржување. Ролетните се отвораат нанадвор, можат да се преклопуваат или лизгаат по фасадата и се идеални за реновирање каде што ќе помогнат со зголемување на вкупната вредност на објектот.

Алуминиумски ролетни

За заштита од временски услови и за безбедност со издржлива завршница од алуминиум. Кога заштитата од сонцето доаѓа како последна мисла, ролетните за алуминиум се идеален додаток. На овој начин, вие не само што постигнувате заштита од сонцето, туку имате и поголема безбедност и изолација од екстремни температури и бучава. Откако ќе се инсталираат, тие зафаќаат само мал дел од површината на прозорецот. Инсталирањето може да се изврши на секаков вид фасада. Овој производ може да се контролира преку електричен мотор или рачно со „телескоп“.

Екран за инсекти

Муви, комарци, пајаци и други инсекти, како и влекачи го прават нашиот живот непријатен за време на жешките летни месеци. Овие непоканети гости честопати го расипуваат нашиот сон. Нашите екрани со фиксни рамки или валани, можат да бидат поставени однадвор или одвнатре на секаков вид врати и прозорци. Со овие екрани можете да уживате во летото со отворени врати и прозорци.

Алуминиумски венецијански ролетни VZ 90

За заштита од сонце и топлина, ова е вашето оптимално решение со многу предности. Лесно е за употреба и овозможува постепено прилагодување на светлината на било кој степен, или целосно затемнување на вашиот ентериер. Погодно за приватни згради, како и за училишта, канцеларии или било кои други места каде што има потреба од сончева светлина, надворешна топлина за одредено време. Овој производ може да се користи и како естетски додаток на зградите.

Настрешници со можност за повлекување

Кому не му е потребна сенка кога има врелo сонце? Имаме многу варијанти на тенди. Најголемиот дел од тенди се во позиција во затворена кутија - заштитени од ветровите и прашината. Поради ова, дури и по долгогодишна употреба, тие изгледаат како сосема нови. Овој производ нуди заштита од сонце и временски услови во секоја замислена ситуација. Тие можат да бидат во форма на тенди што можат да се соберат на преклопување на рацете, на рака на телескоп, настрешници на касети или настрешни тенди.

Вертикални тенди

Заштита од сонце и несакани погледи. Погодно за големи прозорци, и како елемент за украсување на фасадите. Механиката на овој производ може да биде хромиранa „Механизам за лизгање плови“ или „Алуминиумски шини“ со или без рамка. Акрилната ткаенина доаѓа во голема палета на бои од кои можете да изберете.

Настрешници на покрив со можност за повлекување / пергола

Денес е модерно да ги прошируваме нашите простори за живеење. За ресторани, тераси и надворешни простории, ние нудиме завршена заштита од текстил, поддржана од алуминиумски рамки. Овие тенди овозможуваат заштита од временски услови во области со електрични жици, ресторани и може да се прилагодат според вашите потреби. Тие нудат заштита од сонце без да го попречуваат внатрешното осветлување, овозможувајќи создавање на пријатна атмосфера за вас и вашите клиенти.