Производи

Алуминиумски венецијански ролетни VZ 90

За заштита од сонце и топлина, ова е вашето оптимално решение со многу предности. Лесно е за употреба и овозможува постепено прилагодување на светлината на било кој степен, или целосно затемнување на вашиот ентериер. Погодно за приватни згради, како и за училишта, канцеларии или било кои други места каде што има потреба од сончева светлина, надворешна топлина за одредено време. Овој производ може да се користи и како естетски додаток на зградите.