Производи

Вертикални тенди

csm_mhz_art_02_geo_modern_8197af59cc

Вертикални тенди

Заштита од сонце и несакани погледи. Погодно за големи прозорци, и како елемент за украсување на фасадите. Механиката на овој производ може да биде хромиранa „Механизам за лизгање плови“ или „Алуминиумски шини“ со или без рамка. Акрилната ткаенина доаѓа во голема палета на бои од кои можете да изберете.