Produktet

Solomatic - Projektet Feldmann

Solomatic 

Modeli më i shitur në botë

Blindat solomatic janë një formë moderne e mbrojtjes nga dielli. Ato vendosen në pjesën e jashtme të dritares. Ato janë të lehta për t’u përdorur dhe shumë elegante. Ato i japin një dozë shtesë estetike ndërtesës suaj dhe e bëjnë atë moderne dhe në të njëjtën kohë të mbrojtur nga ndikimet e jashtme.