Produktet

Ekrani i insekteve

Ekrani i insekteve

Mizat, mushkonjat, merimangat dhe insektet e tjera si dhe zvarranikët e bëjnë jetën tonë të pakëndshme gjatë muajve të nxehtë të verës. Këta të ftuar të paftuar shpesh na shqetësojnë gjumin. Ekranet tona, me korniza fikse ose të mbështjellë, mund të vendosen në pjesën e jashtme ose të brendshme të të gjitha llojeve të dyerve dhe dritareve. Me këto ekrane mund të shijoni verën me dyer dhe dritare të hapura.