Z-90 SOLOMATIC

Qëndroni të përditësuar me projektet tona më të fundit.

PARA DHE PAS

311734760_181574817735937_977676259309133789_n

KONTAKTONI

 071 472 641

Z-90 Solomatik Blindat e jashtme veneciane

Modeli më i dëshirueshëm dhe më i mirë i blindave të jashtme!

mbrojtjes dhe cilësisë

Cilësi e garantuar zvicerane, mbron nga dielli, era, shiu, bora dhe të gjitha ndikimet e tjera natyrore.

Pamje e sofistikuar

Ky lloj grilash përshtatet në çdo stil arkitektonik, plotëson në mënyrë të përkryer pamjen e ndërtesave të ndryshme.

Prioriteti

Kënaqësia e klientit është gjithmonë e para sepse kënaqësia juaj është kënaqësia jonë!