Produktet

Grila alumini

Për mbrojtjen e motit dhe për sigurinë, përfundimi i qëndrueshëm i aluminit. Kur mbrojtja nga dielli vjen si një mendim i mëvonshëm, grilat e rrotullimit të aluminit janë një shtesë ideale. Në këtë mënyrë, ju jo vetëm që arrini mbrojtje nga dielli, por gjithashtu përfitoni siguri dhe izolim më të lartë nga temperaturat ekstreme dhe zhurma. Pasi të instalohen, ato zënë vetëm një pjesë të vogël të sipërfaqes së dritares. Instalimi mund të kryhet në çdo lloj fasade. Ky produkt mund të kontrollohet përmes një motori elektrik ose manualisht me një ‘teleskop’.