Sistemet e mbrojtjes nga dielli

Feldmann

Cilësia Zvicerane

“Specialistët me produkte inovative me cilësi të lartë zvicerane në fushën e sistemeve të mbrojtjes nga dielli dhe moti”.
– Pitter, Menaxheri i Mbështetjes

Po punësojmë Menaxher Pozicioni

Projekte të Përfunduara Kohët e fundit

Vetëm më e mira për klientët tanë

Ne ofrojmë: Blindet e jashtme Alumini të Venedikut, Grilat e Rrotullimit të Aluminit, Tendat e Anulueshme të Krahëve, Tendat Vertikale, Grilat e Jashtme, Tendat e Anulueshme të Kulmit, Ekranet e Insekteve / Mushkonjave dhe Sisteme të ndryshme të Mbrojtjes Automatike. Qëllimi ynë është t’u shërbejmë klientëve në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë. Tani e tutje, këto materiale dhe sisteme të prodhuara nga Zvicra, me cilësi të lartë janë brenda mundësive tuaja.

Firmat Partnere

Ekspertë të fushës sonë

Ne jemi specialisti juaj me produkte inovative zvicerane me cilësi të lartë në fushën e sistemeve të mbrojtjes nga dielli dhe moti në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë.

Nëse jeni në proces të ndërtimit ose rinovimit të një prej objekteve tuaja dhe po kërkoni një kompani që të kujdeset për mbrojtjen nga dielli dhe moti, keni ardhur në vendin e duhur. Mos ngurroni të na kontaktoni përmes faqes tonë në Facebook, email ose telefonit.