Produktet

Produktet tona

Artikujt e mëposhtëm janë produkte të një cilësie maksimale të cilat ne po u ofrojmë klientëve tanë.
Grilat e jashtme

Kjo është mbrojtja më e thjeshtë dhe më e qëndrueshme e ndërtuar tërësisht nga alumini. Ajo ofron mbrojtje nga dielli, zhurma. pamjet e jashtme, dhe rrit vlerën e përgjithshme të izolimit të ndërtesës. Grilat e jashtme kanë qëndrueshmëri gjatë gjithë jetës dhe nuk kërkojnë mirëmbajtje. Grilat hapen jashtë, mund të jenë të palosshme ose rrëshqitëse në fasadë dhe janë ideale për rinovime duke rritur vlerën e përgjithshme të ndërtesës.

Grila alumini

Për mbrojtjen e motit dhe për sigurinë, përfundimi i qëndrueshëm i aluminit. Kur mbrojtja nga dielli vjen si një mendim i mëvonshëm, grilat e rrotullimit të aluminit janë një shtesë ideale. Në këtë mënyrë, ju jo vetëm që arrini mbrojtje nga dielli, por gjithashtu përfitoni siguri dhe izolim më të lartë nga temperaturat ekstreme dhe zhurma. Pasi të instalohen, ato zënë vetëm një pjesë të vogël të sipërfaqes së dritares. Instalimi mund të kryhet në çdo lloj fasade. Ky produkt mund të kontrollohet përmes një motori elektrik ose manualisht me një 'teleskop'.

Ekranet e insekteve

Mizat, mushkonjat, merimangat dhe insektet e tjera, si dhe zvarranikët e bëjnë jetën tonë të pakëndshme gjatë muajve të nxehtë të verës. Këta mysafirë të paftuar shpesh na prishin gjumin e natës. Ekranet tona me korniza fikse ose ato rrotulluese, mund të vendosen nga jashtë ose nga brenda në çdo lloj dyerve dhe dritareve. Me këto ekrane mund të shijoni verën me dyer dhe dritare të hapura.

Blindet veneciane prej alumini VZ 90

Për mbrojtjen nga dielli dhe nxehtësia, kjo është zgjidhja juaj optimale me shumë përparësi. Shtë i lehtë për t’u përdorur dhe lejon rregullimin gradual të dritës në çdo shkallë, ose errësimin e plotë të brendshëm tuaj. I përshtatshëm për ndërtesa private, si dhe për shkolla, zyra ose ndonjë vend tjetër ku ka nevojë për rrezet e diellit, nxehtësinë e jashtme për një kohë të caktuar. Ky produkt mund të përdoret gjithashtu si shtesë estetike në ndërtesa.

Retractable Arm Awnings

Who doesn't need a shade when there is scorching sun? We have many varieties of Awnings. Mост of the awnings are in a closed-box position - protected by the winds and the dust. Because of this, even after many years of use, they look like brand new ones. This product offers sun and weather protection in every imaginable situations. They can be in a form of a Retractable Folding Arm Awnings, Telescope Arm, Cassette Awnings, or Self-standing Awnings.

Vertical Awnings

Protection from the sun and unwanted looks. Convenient for large size windows, and as a decorating element in facades. The mechanics of this product can be either a chrome "Sail Sliding Mechanism" or "Aluminum Rails" with or without a frame. The achrylic cloth comes in a large palette of colors you can choose from.

Retractable Roof Awnings / Pergola

Nowadays it is fashionable to expand our living spaces. For restaurants, terraces and outdoor areas, we offer textile finished protection, supported by aluminum frames. These awnings enable weather protection to areas with electrical wirings, restaurants, and can be adjusted according to your needs. They offer sun protection without impeding the interior lighting, enabling creation of a pleasant atmosphere for you and your customers.