Produktet

PERDE ZEBRË

Perde moderne Zebra për shtëpi ultra moderne (perde ditë/natë)

Kanavacja e përdorur për të krijuar këtë lloj perde përbëhet nga dy pjesë: një pjesë transparente – rrjetë dhe një pjesë opake – poliestër. Kjo kanavacë është bërë me teknologji të avancuar të thurjes dhe është e cilësisë së lartë.

Perdet zebra kanë funksion të dyfishtë, i pari është të lëshojnë dritë dhe funksioni tjetër i kësaj perde është të errësojë. Sigurisht, roli i saj dekorativ është unik dhe i pazëvendësueshëm.

Kjo perde funksionon duke u rrotulluar në drejtim lart-poshtë, pra hapet ose mbyllet, dmth. bëhet transparente ose e errët.