Produktet

Tenda anuluese krahësh

Kush nuk ka nevojë për një hije kur ka diell përvëlues? Kemi shumë varietete të Awnings. Pjesa më e madhe e tendave janë në një pozicion të mbyllur – të mbrojtur nga erërat dhe pluhuri. Për shkak të kësaj, edhe pas shumë vitesh përdorimi, ato duken si të reja. Ky produkt ofron mbrojtje nga dielli dhe moti në çdo situatë të imagjinueshme. Ato mund të jenë në një formë të një Tende Anash të Krahut të Palosshëm, Krahut të Teleskopit, Mbulesave të Kasetës, ose Mbulesave të Vetë-qëndrimit.