Produktet

Pjergull të Anulueshme të Kulmit

Pjergull të Anulueshme të Kulmit

Sot është në modë të zgjerojmë hapësirat tona të jetesës. Për restorantet, tarracat dhe ambientet e jashtme, ne ofrojmë mbrojtje të përfunduar tekstili, të mbështetur nga korniza alumini. Këto tenda ofrojnë mbrojtje ndaj motit në zonat me instalime elektrike, restorante dhe mund të personalizohen për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Ofrojnë mbrojtje nga dielli pa ndërhyrë në ndriçimin e brendshëm, duke mundësuar krijimin e një atmosfere të këndshme për ju dhe klientët tuaj.